Ollaan Adan kanssa käyty korvalääkärillä,"putkitarkistuksessa".Nyt sitten on putket pois.Kumpikin oli vielä korvakäytävässä,mutta pinseteillä onneksi lääkäri sai otettua ne pois.Seuraava aika onkin puolen vuoden kuluttua,hiihtolomalla (vko 8).
Samalla reissulla kun kerta keskustassa oltiin käytiin katselemassa Luonnontieteen museo.Lapsena olen käynyt viimeksi.Oli ihanaa viedä Ada katselemaan mm. dinosauruksen luurankoja ja sitä "kuuluisaa" kadoksissa ollutta kaksi päistä vasikkaa.Kylläpä hengästytti kiivetä rappusia ylös,eipä lapsena tuntunut kovin haastavalta.Ada oli aivan ihmeissään miten on mahdollista että eläimet ovat kuolleita,kun näyttävät kuitenkin aivan oikeilta.Koetin selittää että ne ovat kuolleita ja sitten täytetty.Syömässä käytiin Mäkkärissä,kuinka ollakaan.Ja kyllä maistui. =D
Loppu päivä menikin leikkipuistossa, Lp Kiikku.Se puisto on kuin olohuoneen jatke.Siellä ei tarvitse olla itekseen,ei minun eikä Adan.Kavereita riittää ja tekemistä,itse saan istuskella ja jutella toisten äitien kanssa.Samalla seurata lapsen touhuja.Ida-Kaisa tuli reippaasti koulusta suoraan puistoon.Hän viettää siellä iltapäivät.
Nyt alkaa kotitöiden teko.Jenna on koneellisen pessyt pyykkiä ja tyhjentänyt tiskikoneen.Ihanaa kun auttaa kotitöissä.Tatu kun oli livistänyt ulos kavereitten kanssa.Vaikka piti tyhjätä tiskikone.No,viikkorahassa tuntuu hiukan.