Juu,lankakukkia oon innostunut tekemään.Tai nuo mitä tein on paperinarusta.Huomattavasti helpompaa tehdä kun on tuo "laite",eikä tarvitse varoa sormia...... (Kukin miettii miten oon muutamat kukat tehnyt.)
Sain valmiiksi erään työn johon olen miettinyt juttuja.Mutta nyt on sitten sellainen seinäjuttu tehty,kuvan laitan varmaan huomenna.Huomenna tuo kuitenkin menee sinne minne kuuluukin,siis henkilölle jolle lupasin tehdä jotain tuohon puolivalmiiseen.... Siitä sitten lisää kunhan kuva on liitettynä.Saas nähdä mitä henkilö sanoo jolle tuon vien.
Kävin siis ostamassa tuon "laitteen",jolla kukkia tehdään.Sörnäisissä on pieni käsityöliike,jonne ystäväni minut vei tutustumaan.Ja tuo olikin viimeinen ja oli PAKKO ostaa pois.Siellä liikkeessä oli malleja käsitöistä ja löysinkin mallin joka olisi hyvä joululahja Jennalle.Mainitsin asiasta neidille ja sanoi että voisi vaikka pitääkin sitä.Joten eipä tullut joululahjaa,kun salassa ei voi oikein tehdäkään sitä enään.
Samalla reissulla käytiin kirppareilla.Ja kuinka ollakaan silmiini osuivat LEHMÄT,joita Adan kummitäti kerää.Toivottavasti ei tykkää huonoa,kun karja kasvaa.No,hyvään kotiin nuo pääsevät. =o)

Hiukan on ollut huonopäivä tänään,KIITOS Adan nukkuvien päiväunien.Mä en jaksa ymmärtää miten on vaikea jättää niitä pois,vaikka toiset lapset nukkuisivatkin.Ja kun se venyttää heti tytön nukkumaan käymistä illalla.Jennan ja Tatun kanssa ei juuri jää aikaa,kun tuo "matami" nukahtaa vasta klo: 22.30 viimeistään.Mutta kun ei nuku päikkäreitä niin nukahtaa "normaaliin aikaan" viim. 20.30.Itkuksi meni tänään kun kuulin tytöltä että on nukkunut.No,täytyy vaan toivoa että päikkärit jäävät pois Adan kohdalla,mutta pelkään pahinta.Hoitotäti on muuten aivan ihana.

Tietää että syksy on alkanut kun lasten koululla aletaan miettimään kuumeisesti Mikkelinpäivä tapahtumaa.Vanhempainyhdistyksen panostus on se millä homma lähtee rullaamaan,mutta opettajien ja vanhempien panostusta olisi jäänyt varmasti monta ko. tapahtumaa järjestämättä.Tänään olin pitkästä aikaa siis oman "harrastukseni" parissa,vanhempainyhdistyksen kokouksessa koululla.

Nyt jotain pikaisesti suuhun ja sitten hampipyykille ja nukkumaan.