No,eipä ollutkaan niin kamalaa hammaslääkärissä.Aivan erilainen kokomus kuin aiemmin.Todella mukava lekuri.Juurihoitoja ei montaa tarvitse välttämättä tehdä,paikkauksilla selvitään ja sitten viimeisenä laitetaan silta.Paljon riippuu nyt vielä siitä  minkälaisilta röntgenkuvat näyttävät.Mutta suoraan sanottua hampaani ovat aivat paskana.No,nyt ne on hoidettava kuntoon,kun kerta uskalsin varata ajan ja mennä tarkastukseen.Ens torstaina on sitten ensimmäinen hoitokerta.

Tämä päivä on muuten mennyt puistossa Adan kanssa.Ida-Kaisa tuli koulusta jo klo 11 sinne,lyhyt päivä 3 tuntia.Pidin sylissä tänään kaverini pienen pientä tyttöä.Hän,"Mokkula", syntyi sunnuntaina.Kyllä oli ihana. =D Adalta kovasti kyselin että olisiko tälläinen vauva ihana?Mutta sain vaan vastaukseksi:"EI!" No,jos iltatähden joskus haluan (jos mieskin vaikka edes hetkeksi löytyis) niin enpä ajatellut kauheasti lapsilta "lupaa" kysellä.

Täällä on ihanan hiljaista.Jenna mummilla ja vaarilla,Tatu Lintsillä ja pikku likat katselevat dvd:tä.
Adan pitäisi kylläkin olla isällään mutta.....Eipä tuo edes ilmoittanut ettei tule hakemaan.Viimeksi tyttö on hänellä huhtikuun viimeisenä viikonloppuna.No,eipä hänen tarvitse ihmetellä ollenkaan jos lapsi sanoo ettei ole isää ikävä.

Huomenna alkaa aamupäivästä ruuanlaitto,operaatio kaalikääryle.Ja pienimmistä lehdistä tulee kaalilaatikko.Ostin 4 kilon kaalin ja paljon jauhelijaa.Saan pakastimeenkin laittaa niitä,toivottavasti.Tosin Jenna kun tykkää kovasti noista kääryleistä,niin voipi olla ettei pakastimeen kovin paljon mene.No,sitten neiti saa mennä ostamaan lisää kaalia ja jauhelihaa.Teen kyllä jos kerta kelpaavat.Kaalikääryleitä,perunamuusia ja puolukkahilloa. NAM!
  
Jaahas,nyt on JÄLLEEN aika siirtyä tekemään kotitöitä.