Täällä on muutama kakku tehty tänään valmiiksi.

Ensin kakkukuva: Salama McQueen

Ja sitten valmis kakku

Toiseen kakkuun tuli valmis kakkukuva

Jenna teki muutamasta pikku likkojen nirhaamasta täytekakkupohjasta kotiin kakun.Jota pyydettiin naapurista kaverini perhe syömään.Hiukan pelottavan näköinen tämä kakku,mutta maistui kaikille erittäin hyvin. Kakku siis kaikesta mitä 2 täytskäristä jäi yli (kermavaahdot ja mousse).

Pikku likkojen koululla on vanhempainyhdistyksen ja koulun yhteinen tapahtuma viikon kuluttua.Ja kun kuulun vanhempainyhdistykseen,olen mukana jo 8. kertaa tapahtuman järjestämisessä mukana.Alkoi vuosi sitten häiritsemään valkoiset,sinisellä tekstillä varustetut 5kg:n maitorahka ämpärit.Päätin fiksata niitä hiukan,että ne tunnistaa ongintaan kuuluviksi.Tällaiset tuli.

Kovasti mietin miten saan askartelumaalin pysymään kiinni muovisessa ämpärin pinnassa.Onneksi Jennan kaappien ovien maalaamisesta jäi valkoista spraymaalia päätin kokeilla sillä.Muutama kerros sitä ja johan askartelumaali alkoi tarttua.Kalat on tulostettu tavalliselle paperille ja väritetty tusseilla.Ne on kiinnitetty servettilakalla.Päällystin ämpärit kontaktimuovilla,kun ne oli kuivuneet.Maali ei irtoa heti ensimmäisellä käyttökerralla.

Täällä on jonkinlaista flunssaa nyt liikkeellä.Jenna on kipeänä ja itselläni on väsymys jatkuvasti päällä.

Nyt taas jotain pientä tekemään,siis kotihommia. :)