Eipä ollut eilen kovin hyvä päivä....Mutta sainpa aikaiseksi paljon.
Käväsin pikaisesti heti aamusta kahvilla vanhempieni luona.Vein ns. syksyisen kranssin sinne,että isä voi toimittaa sen eteenpäin.Rouva joka sen sai oli pitänyt kovasti,mikä aina on mukava kuulla.Hammaslääkäritä olin 10 minuuttia myöhässä.Mutta ti haitannut,kun ilmoitin.On ihan mieletön fiilis,kun saa aina yhden täysin ehjän hampaan.Lasku ei ollut 2 paikkauksesta ja tarkustuksesta mielestäni kovin arvokas,140€. Ja siitä saa Kelasta kuitenkin jotain takas,taitaa olla 40%.Jonka jälkeen taitaa mennä aikalailla samoihin kun kunnallisessa.
Ystäväni kanssa oltiin iltapäivällä Kontulan Lähiöasemalla "ompelukerhossa".Ompelen pitkän "salsahameen" itselleni.Huomasin heti ettei ompeleminen ole kyllä mun juttu enään ollenkaan.Se on liian isoa hommaa,askartelu on sellaista mulle sopivaa piiperrystä. =o) Oli pakko alkaa heti näpertämään kun pääsin kotiin.Alkaa jo olla esivalmistelut tehtynä joululahjoja varten.

Tänään pääsen näyttämään piirrustuksen Tatun isälle,täytekakusta.Hän kun "tilasi" halloweenjuhliin kakun.Tuossa on hämähäkin verkko ja hämähäkkejä.Ensimmäistä kertaa joku sanoo että maksaa jos teen.Lupasi 30€ mulle siitä.Mielestäni paljon,mutta "taiteilijalle" kuulemma pitää maksaa.No,jos haluaa niin siittä vaan.Onpahan hiukan ylimääräistä,kun kakun tarpeisiin menee n. 15€.

Menen tänään heti aamusta veljeni luokse.Vaimonsa "tilasi" ulko-oven pyöreeseen ikkunaan paperinarukukista "näkösuojan".Kävästään Ikeassa ostoksilla myös.Pääsen kaikessa rauhassa kiertelemään,kun ei oo kiirus eikä yhtään lasta mukana.

Nyt pitää lähteä herättämään tytöt,kun menevät kaikki 3 klo 8 kouluun ja hoitoon.Tatu taas tuskailee,kun menee vasta klo 10.