Oltiin pikku likkojen kanssa keskustassa viettämässä aikaa. Käytiin Päivälehden museossa, jossa avattiin uusi näyttely. Siellä oli Katti Matikainen.

Tässä on kuvia näyttelystä.

Alakerrassa näyttely on aina sama. Tällä kertaa tytöt nauttivat ihan selvästi kun pystyivät ihan rauhassa tutustumaan asioihin. Aikaisemmin on ollut paljon porukkaa, joten on ollut "kiire" päästää toisetkin tutustumaan asioihin. Siis painokoneita, lehtien tekoon tarvittavia vanhoja välineitä ja kaikkea mielenkiintoista.

Tällaisen taideteoksen Ida-Kaisa bongasi keskustassa. Yhden talon ikkuna, korkealla.

Adalla oli eilen luokkakaverinsa Henrin ja hänen veljensä synttärit Hoplopissa. Olin siellä mukana. Olipahan menoa ja meininkiä ja lapsia, jotka päät märkinä juoksivat ympäriinsä. Välillä kävivät tankkaamassa herkkuja ja juomassa ja meno jatkui.

Kortit tein kiireessä, mutta olen tyytyväinen.

Tämä meni Henrille. Koska kortti on niin söpö, kuten Henrikin. Näin Ada perusteli valintansa.

Tämä H:n veljelle.

Meillä on kesää mietitty jo ahkerasti. Mun piti antaa loma- "anomus" perjantaina. HEI!!!!! Mulla on 4 palkallista lomapäivää jo kertynyt. Lisäksi otan palkatonta, muutamassa erässä, toinen heinä- elokuun vaihteessa ja toinen koulujen alkaessa. Jos vaan ne sopii pomoille. Vietetään hieman erilainen kesä muutenkin, kun Jenna sai kesätyöpaikan Hangosta. Lähtee leirisaarelle tekemään oikeastaan oman alan töitä. Itku tulee, kun kesäkuun 3. pvä. tuosta lähtee. Koska takaisin kotiin tulee 12.8. Tulee käymään varmaan kotona tuossa välissä, mutta ei oikein kannata 1 päivän kestäville "lomille" matkustaa. Tatun konfirmaatioon on ainakin tulossa elokuun alussa. No, me ollaan selvitty toisenlaisistakin kesistä. Niin tämäkin menee varmasti hyvin.

Nyt jatkamaan launtain viettoa kotihommien parissa.