Hiihtoloma viikko ohi ja arki alkoi tänään. Ihanaa päästä töihin viikonlopun jälkeen. Pikku likat lomailivat HNMKY:n leirillä. Oli ollut kivaa ja vanhoja leirikavereita oli ollut sekä uusia. Onneksi on mahdollisuus laittaa lapset lomalla leirille, kaikilla ei ole halua, eikä mahdollisuutta. Olen usein saanut kuulla olevani ns. huono äiti, kun laitan lapset lomalla leirille. Mutta meillä ei ole mahdollisuutta mennä lomailemaan mökille, etelään tai isovanhempien luokse. Joten onneksi on eri järjetöjen leiritoimintaa ja mahdollisuus hakea taloudellista tukea maksuihin.

Oli ihan hassua viime viikolla lähteä töihin, kun ei tarvinnut patistaa ketään syömään aamupalaa, pukemaan ja lähtemään kouluun. Sain laittaa oven perässäni kiinni ja kotiin tullessa vaan olla. Ihan toimettomana en ollut, vaan neulomiskärpänen iski ja 3 paria lovikaslapasia sain tehtyä.

Ida-Kaisan

Adan

Naapurin pojalle. Joka sanoi: "Minäkin voisin tykätä tuollaista!" Kun kysyin haluaako samanlaiset, kun teen tytöille. Oli vastaus: "Kyllä, haluan sellaiset samanlaiset, joissa on naru." Tällä pienellä pojalla on ikää 5 vuotta.

Ada ja uudet lapaset.

Mukavaa alkanutta viikkoa!