Ihanaa kun on saatu viettää joulu ihan rauhassa kotona.Aatto aamuna käytiin pikaisesti vanhempieni luona,yllättämässä äitini.Iskä tiesi,että olemme menossa,mutta ei ollut itse kotona.Eikä ollut tietenkään äiskälle kertonut.Oli äiskä hiukan yllättynyt.Ja TAAS sain heti kuulla,kuinka oon vähistä rahoista ostanut joulukukan.Joulu on sujunut siis hyvin rauhallisesti.Tosin eilen tuli itku,mutta siihen on yksi ainoa syy,pettymys.Ei lahjojen suhteen,vaan ihan toiseen asiaan liittyen.

Lapset saivat just sopivasti lahjoja.Ei onneks mitään krääsää.Ja kaikista olivat aivan innoissaan.Jopa pehmeät sydänsukat saivat nuorimmaiset huutamaan:"APUA!!!" Ja heti laittoivat ne jalkaan.Ida-Kaisa ja Ada saivat Hello Kitty pyyhkeet,Bratzit,puuvärit,värityskirjat,Hanna Montana juttuja (tarroja,vihko,kansio,kynä,terotin,viivotin...),pehmeät Bratz hevoset,lapaset,essut,suklaata,hiuspanta ja suklaata (Jenna teki kummallekin lasturasiat,johon laittoi nuo) ja ponkkareita.Ida-Kaisa sai Hello Kitty pussilakana setin.Ja yhteiseksi saivat Bratz dvd:n.Jenna sai hupparin,hiuslakkaa,tennarit ja karkkia,Pro Markerit (tussit),puuvärit,kunnollista paperia,penaalillisen erilaisia kyniä,Epäilys- ja Aamunkoi-kirjat (niitä vampyyreitä),Uusikuu kirja (kuinka ko. leffa on tehty),t-paita,kajal,sukat,Kiroileva siili pyyhe,essu,lapaset ja suklaata.Tatu ei olekaan vielä lahjoja avannut,kun on ollut aaton aatosta asti isällään.Tänään on tulossa kotiin.Ja pakettinsa odottavat kuusen alla.

Mä sain jo etukäteen Tapio Rautavaaran kokoelma boxin Kulkurin taival (14 cd ja kirja).Joo,ostin itse ja sain vanhemmiltani siihen puolet.Mutta tuo on se mistä oon koko syksyn haaveillut.Ja kun näin sen ainoan kappaleen hyllyssä ja kattelin sitä,tuumasi iskä:"Osta se!!Kun mielesi kuitenkin tekee."Ja nyt oon sitten Ida-Kaisan ja Adan kanssa kuunnellut oikeaa musiikkia.Joo,uusilla stereoilla.Oma joululahjani nuo sterkat ovat.Eipä mulla ole ollutkaan muutamaan vuoteen toimivia,Jennan rikkimenneillä oon radiota kuunnellut.Sain kyllä lahjaksi vielä: Suomi-piparimuotin,Tatun itse tekemän kuusen pallon,kakkukuvun,kynttilän,pannun alusen ja patalappuja,huovutetun tontun,kankaisen kassin,kangas sydämen (joka löysi jo oman paikkansa),enkeli tuoksulyhdyn ja laventeli tuoksun ja neulatyynyn.

Koko perhe sai 50€:n lahjakortin,kynttilöitä.Lapset saivat leffaliput.Ajateltiin käydä katsomassa Alvin ja pikku oravat 2 leffa nyt joululomalla.Kun ainoastaan mun lippu on ostettava.Hiukan jotain muuta tekemistä,kun vaan kotona ihmetellä.

Tänään vielä syödään jouluruokia,kun niitä vielä on kaapissa riittävästi.No,onneks kinkku alkaa loppumaan.Mä en yleensä syö kauheasti sitä,mut tänä jouluna oon ollut vähän väliä leikkaamassa siivuja.Ja sinapin kanssa nauttinut.

Ida-Kaisan ja Adan mielestä tämä on ollut MAAILMAN PARAS JOULU!!! Ada mua aattona halasi kesken ruokailun ja sanoi:"Maailman parasta ruokaa!Ihanaa,kun ei tarvinnut lähteä kotoota!"Voiko äiti muuta tehdä,kuin halata ja pyyhkiä kyyneleitä.Tuntui niin hyvältä.

Mutta nyt lähden jatkamaan pyykkäämistä.Eilen sain onneksi melkein kaikki pestyä,kun vuori alkoi tulla jo eteiseen kylppäristä.Vaikka ennen joulua koetin kaiken pestä.Aattona jo oli Hello Kitty pyyhkeet ja pussilakana setti pesty.Ja ajattelin,vaikka on pyhä on pakko joka päivä pestä ainakin koneellinen.Ei tuu muuten mitään.

Nauttikaa tästä pyhästä vielä,niin täälläkin aiotaan tehdä.Jossain vaiheessa patistan lapset taas hetkeksi pihalle,luistelemaan tai pulkkamäkeen.Lunta sataa taas,IHANAA!!!