Päivä on mennyt siivoillen,kaupassa ja ommellen.
Aamulla aloin "tuholaistorjunnan",siis siivoamisen (lakanat,pyyhkeet pesuun,patjojen imurointi,lattioiden ja vessojen pesu).No,hiukan v......,mut onpa nyt puhdasta.Eilen pesin jo lasten kaikki laatikossa olevat pehmot,pikku likkojen pehmeä vartaloiset nuket sekä nuken vaatteet.Tänään sitten sain pyykkitelineet tyhjiksi,tulipahan heitettyä rikkinäiset nuken vaatteet pois.
Adan kanssa käytiin Prismassa ruoka-ostoksilla.Tosin listassa oli mm. sukkiksia A:lle ja I-K:lle.Löysin kummallekin toppakengät 5€/pari,normaalihinta 22,90€/pari.Ostin myös mustaa Mambo-lankaa,kun Anu tilasi itselleen samanlaisen liivin kuin Jennalla.Huomenna pitää aloittaa sen tekeminen,et saan alku viikosta antaa sen. Anulle.
Ida-Kaisa ja Ada tiskasivat leikkiastiansa.Oli kyllä aika mukavan näköistä ja kuuloista puuhaa,mutta puhdasta tuli.Suihkuun ku menivät ottivat loput nuket mukaan ja pesivät ne puhtaiksi.Ovatpa osallistuneet tänään kotitöihin ja saavat 2€:n viikkorahan kumpikin.
Tatu lähti partio poppoon kans Nuuksioon laavuretkelle.Tulee sunnuntaina.Jennan piti myös mennä,mutta on flunssainen.No,saadaan viettää hiukan aikaa jutellen,ku pikku likat nukkuu.

ÖTYÄ!!!Siis ÖITÄ!!!