Sain tällaisen Janetilta (http://janetti.vuodatus.net/) siis Janetin lankakassi. Mutta en tietenkään osaa linkkiä laittaa suoraan klikattavaksi. *NOLOO*

KIITOS!

 

1. Lempiruoka: Kotiruoka,erityisesti äitini tekemästä jauhelihakastikkeesta,lihapullista / jauhelihapihveistä ja perunamuusista. Kebab ja pitsa on myös hyviä. Ja itse tekemäni Wieninleike. Lapset haluavatkin aina joskus äitin tekemää ravintolaruokaa.

2. Lempimakeiseni: Fazerin sininen ja moni moni muu. (Kysy nyt tällaista herkkuperseeltä,joka rakastaa ainakin melkein kaikkia karkkeja.)

3. Lempiluettava: Aikaisemmin olisin vastannut,kysykää milloin viimeksi olen lukenut muuta kuin lehtiä. Mutta joo, tämän kesän aikana olen käynyt ahkerasti kirjastossa lainaamassa luettavaa. Liza Marklund, Eppu Nuotio on nyt olleet pop. Kiitos kuuluu ystävälleni (kirjakaupantädille), joka suosittelee hyviä kirjoja. Seuraavaksi olisi Leena Lehtolaisen kirjoihin tarkoitus tarttua.

4. Mieluisin tapa tehdä käsitöitä: Olkkarin sohvalla telkkaria katsoen.

5. Lempielokuva: Tähän on todella vaikea vastata.On niin paljon hyviä elokuvia, mutta muutama: Sound of music ja Tuulen viemää. Tykkään kovasti vanhoista mustavalkoisista kotimaisista elokuvista. Näistä uusimmistakin löytyy monta hyvää esim. Haarautuvan rakkauden talo......

Tämän saa ottaa mukaansa kuka haluaa.