Täällä terveinä ja vietellään perjantaita puolikkaalla perheellä,esikoinen ja kuopus ovat muualla.

Käsityö projekti joka näytti jo jäävän kesken,on valmis kaikesta sairastelusta huolimatta.Sain tulevalle kummitytölle ristiäislahjaksi tekemäni taulun kehystettyä tänään ja korttikin syntyi yllättäen vaivattomasti.Ja hienot tuli. (Kuvia tulee viim. sunnuntaina).Samoin kuva minusta,vaikka inhoankin olla kameran edessä.Viihdyn kameran takana paremmin.Kaiketi joku sunnuntaina ristiäisissä ottaa kuvan jonka kehtaan laittaa tänne.(Kuva taulusta ja kortista 28.2.09)

Kovasti on jänskätty MM-kisoja.Ja voin sanoa että hienoa on ollut katsoa kuinka hiihtäjät ovat onnistuneet suorituksissaan.Ja pakko myöntää että muutama kyynel on tullut kun Maamme laulu on kahjahtanut,siniristilipun noustessa korkeimpaan salkoon.

Jaahas,pyykkikone on lopettanut ohjelman.Vihdoinkin on toimiva kone.Vanha p.... meni rikki!Tosin koneella oli ikään VAIN 2½ vuotta.Ja 3 kerran en alkanut sitä korjauttamaan.Heti menee n. 100€,kun korjaaja astuu ovesta ja näkee koneen.EI EI EI!!! 200€ siihen jo pistin.Eikä koneen osto hinta ole ollut kovin paljon yli 350€:n.Tuo uusi kone maksoi n. 450€ ja pitäisi nyt sitten kestää.Ja takuuta on 4 vuotta."Vanhasta" koneesta vein papereita vakuutusyhtiöön ja odottelen mitä sieltä tulee....

Nyt ne pyykit,muuten ne on vielä aamulla koneessa....