Tässä on "tilaustyö".Ystäväni toi rikkimenneen ovikoristeen,josta oli vain jäljellä pajukranssi.Ja antoi vapaat kädet ja lopputulos tässä.
1884073.jpg
Kukat on juuttinarusta.
Samaiseen huusholliin lähti sinisiä paperinarukukkia köynöksessä.
1884075.jpg

Tatun opettajalle tein taulun,annettiin monen muun perheen kanssa se korttina hänelle,yhdessä lahjashekin kanssa.Kukat on virkattuja samoin pienet lehdet,köynökset on vihreää rautalankaa,maalarinteippiä jonka maalasin vihreäksi,kori juuttikangasta.
1884066.jpg

Ida-Kaisa siivosi taas tosi reippaasti lasten huoneen,että pääsin imuroimaan.Sai 2€ viikkorahaa kun siivos.Hiukan Adaa harmittaa kun ei saa rahaa,mutta eipä siivonnutkaan ollenkaan.
Piipahdettiin pikku likkojen kanssa ostarilla pikaisesti kaupassa ja Mäkkärissä syömässä.Laiska äiti tänään,kun ei ruokaa oikein viitsi laittaa.
Muutaman tunnin kuluttua taas saa alkaa laittamaan tytöt nukkumaan.Sitten saan nauttia hiljaisuudesta,kun isot ovat pois kotoota.Kunhan tytöt nukkuvat alan katsella ostamaani Lea Virkkausideoita-lehteä.Jos jonkun jutun tekis.Vaikka lahjaksi,kun joulu jo lähestyy.....No,ei vielä.Ens kuussa vietetään Ida-Kaisan 8v synttärit.Siitä päivästä 2kk:tta etteenpäin on jouluaatto,vasta.....