Sain tänään viimein soitettua lastenvalvojalle ja kyseltyä asioista,jotka on vaivanneet jo useamman kuukauden.Pikaisesti kerroin tapaamissopimuksesta ja kerroin ettei Ada ole mielellään isänsä luokse halunnut lähteä.Ja ettei nyt ole tavannut heinäkuun lopun jälkeen ollenkaan ja 2 kertaa on isänsä soittanut pikaisesti.Sain kuulla että sopimusta on noudatettava.Vaikkakin isä ei sitä tapaamisoikeuttaan käytä,on minun annettava Ada isän mukaan,jos/kun hän tulee hakemaan.Ja jos on lapsella vaikeaa lähteä isälleen,pitäisi tapaamiset olla lyhyempiä kuin viikon mittaisia.Niitä on vain kesällä ja joka toinen pääsiäinen sekä joka toinen joulu.Adan isä on tulossa seuraavan kerran hakemaan näillä näkymin vasta jouluksi.Jolloin tytön pitäisi olla viikko siellä,jossain.Minulle kun ei ole uutta osoitetta kerrottu.Tai siis reissuvihkoon (käytössä lastenvalvojan suosituksesta) kirjoitettu.Enkä voi luottaa exni,joka on alkoholisti ja narsisti.Ja hänen vaimonsa nro. 6. on aivan vieras ihminen.Ei edes Ada tunnu hänestä pitävän.Ja taitaapi se nainen olla myös viinaan menevä.Adan isä on kaiken muun lisäksi väkivaltainen,lievästä pahoinpitelystä minua kohtaan sai tuomion -06. Exni on kävelevä katastrofi!Toivon vaan ettei Adan tarvitsisi koskaan mennä isälleen. On taas se viikon loppu tulossa,jolloin isän pitäis hakea.Ja perjantaina tyttö on valmis menemään piiloon vaikka koko päiväksi,ettei isä löydä.Jos isänsä on edes tulossa hakemaan.Mutta epäilen suuresti ettei tule.

Täällä on joululahjoja kovasti neulottu.Ja tulosta on syntynyt.Eipä ole kuin 5 vielä tekemättä,siis paria.Kauheasti ei tänä vuonna tule mitään lahjoja hommailtua,mutta jotain hiukan.Ensimmäiset joululahjat olen jo maaliskuussa ostanut.Kun sattui tarjouksessa tulemaan vastaan jotain mitä Ida-Kaisa ja Ada ovat toivoneet.Siinä tuli sellainen n. 40€:n säästö.Ja kummipojallekin olen silloin ostanut sekä joulu- että synttärilahjan.Synttärit ovat vasta joulukuussa.

Nyt on muutamat lapaset tulossa,tilauksesta.Kummipoikani siskoille,heidän äiti kysyi jos tekisin.Ihanaa kun jotkut arvostavat käsitöitä.

Ida-Kaisalla oli taas eilen aivan hirvittävä pään särky.Piteli kaksin käsin päästään kiinni ja huusi suoraa huutoa.Tyttö kömpi sänkyyn vain alusvaatteissaan peiton alle ja makasi hetken aikaa hiljaa paikallaan silmät kiinni.Särkylääke vaikutti aika nopeasti.Migreeniä taitaa olla,minulla nimittäin on.

Nyt hiukan ruokaa ja sitten Adan kehityskeskusteluun päiväkotiin.