Kävin tänään tuuraamassa erästä henkilöä,joka oli sairastunut. Kyse oli vaan olla paikan päällä riittävän ajoissa lunastamassa lippuja Sirkus Finlandiaan ja luovuttaa ne niille henkilöille jotka olivat ne maksaneet. Ja mennä itsekin katsomaan esitys. Oli KIVAA!!! Minusta tuli taas pieni Kirsi, joka rakastaa tiettyä jännitystä ja odottamista: "Mitäköhän seuraavaksi?!" Muistan kuinka lapsena jännitin ihan samalla tavalla,onnistuuko temppu jne. Kädet olivat taputtamisesta kipeinä esityksen jälkeen. Mutta niiiiiin iloiseksi tulin, ettei tosikaan. Ihanaa piristystä tämän pyörityksen jälkeen. Olin siis yksin, omat lapset kun ovat jo koululaisia.

Tässä muutama kuva. Ei mitään mestariotoksia, mutta niitä ei tuolla mun kameralla oikein saa.

Taikuri avustajansa kanssa.

Pellet koettivat pitää ravintolaa. Asiakas oli lopulta erittäin tyytymätön.

Tämä esiintyjä oli aivan nurinpäin katossa. Siis esiintyi jalat kohti kattoa katonrajassa. Jollakin kummallisella systeemillä hän siellä pysyi.

Sirkus Finlandian oma pelle. Ja aivan ihana kilppari. Esitys oli erittäin hauska ja mukaansa tempaava.

Tässä esityksessä oli ainoat oikeat eläimet, jotka esiintyivät. Tuolla oikeassa reunassa ämpärissä oleva koira oli aivan mielettömän hauska.

Näillä esiintyjillä oli kyllä niin hienot jutut ettei tosikaan. Ikävä kyllä kameralla ei pysty ottamaan sellaisia kuvia, että saisi näkyviin millainen esitys on.

 

Täällä on tänään Jenna ilmoittanut isälleen, ettei lähde reissuun mukaan. Vaakakupissa painoi eniten koulu, työssäoppiminen, kun on just silloin. Ja joululomalla sitten pitäisi korvata se 2 viikon reissu ja sitten vielä pitäisi odottaa salmonellan tuloksia. No, isänsä oli pettynyt. Mutta tyttö vaikutti helpottuneelta.

Jenna täällä on taas sairauslomalla. Sai astman hoitoon lääkkeen, jota on syönyt joskus jatkuvasti. Eikä se silloin auttanut. No, nyt on kk sitten joka ilta tuo otettava.

Mukavaa keskiviikko iltaa!