Täällä on vietty hiukan erilaista viikonloppua kuin normaalisti.Ada oli mun vanhempien luona,Ida-Kaisa partioretkellä,Tatu isällä pe-la ja Jenna mun kanssa kanssa kotona.Jennan kanssa käytiin perjantai iltana Itäkeskuksessa ostoksilla ja syömässä.Ei mitään ihmeempää osteltu,jotain pientä ja ruokaa.Tarkoitus oli ostaa jotain toooooosi hyvää ruokaa kotiin,mutta päädyttiin Raxiin.Ja kyllä syötiinkin,koko rahan edestä.

Eilen lähdin likkakaverin J:n kanssa katsomaan Olavi Virta musikaalia.OLI MUUTEN HYVÄ!!! Hyvät näyttelijät ja musiikki ja ennen kaikkea sen tulkinta aiheutti useampaan otteeseen kylmät väreet.Näyttelijä/laulaja Jani Koskinen on kyllä aivan loistava.Ensimmäisen kerran olen hänen nähnyt näyttelevät Virgo musikaalissa n. 10 vuotta sitten.Kannattaa käydä katsomassa jos vaan Olavi Virran musiikista tykkää!Ei me J:n kanssa iltaa päätetty esityksen jälkeen,vaan siirryimme ravintola Armakseen.Joka on mulle aivan uusi paikka.Oli kuin olisi jonkun olohuoneessa istuskellut.Viihtyisä paikka ja oli mukavaa kuunnella kun toiset lauleskelivat karaokea.J:kin kävi laulamassa,mä tosin tyydyin paikallani lauleskelemaan.Uskallusta ei ole riittävästi,vaikka osaankin laulaa.No,kenties taas joskus.Ja on nyt sitten myönnettävä,että 3 siideriä tuli juotua.En ole reiluun vuoteen juonut mitään alkoholipitoista juomaa.En edes lasillista kuohuviiniä Jennan rippijuhlissa.Aamulla ei ollut ollenkaan pää kipeä eikä huono olo.Siis AIVAN IHANA ILTA OLI!! Kiitokset kuuluu taas ystävälleni J:lle.Joka sai jostain vaparit tuohon esitykseen ja pyysi minut mukaan.Kun tietää että kuuntelen niiiiiiin mielelläni tuollaista "vanhaa" musiikkia.

Tuosta musiikista muuten vielä,jos ei olisi niiiiiin tiukkaa taloudellisesti.Ostaisin itselleni Tapio Rautavaaran kokoelman.Mutta siihen uppoaisi n. 100€. Otsan rypistys Se on hiukan liian tyyris ainakin vielä.Mutta kenties sitten joskus.

Tänään on taas kaikki 4 lasta kotona.Ja huomenna on MAANANTAI!!! JEEE ARKI!!!!

Tässä vielä kuvat Ida-Kaisan 9v synttärikakusta,jonka tein.Oli yllätys,kun tyttö tuli reissusta.

1256470283_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1256470292_img-d41d8cd98f00b204e9800998e