Eilen lähdettiin ystäväni perheen kanssa Puuhamaahan koko päiväksi. Meitä oli 3 aikuista ja 4 lasta (2 - 10 vuotiaita). Aamulla klo 9 oltiin jo odottelemassa parkkiksella, koska auto kaartaa pihaan. Kerroin tytöille vasta ulkona minne ollaan menossa. Ja riemu oli aika mahtava.

Matka kesti tunnin ja todella vähän autossa matkustaville tyttärilleni se tuntui olevan liian pitkä aika. Vaikka matkustavat linja-autolla esim. Pelliin Karjalohjalle. Mutta henkilöautossa pitää istua koko ajan paikoillaan turvavöissä. Eipä taas ihan heti tarvitse matkustella autolla minnekään. Matka kotiin onkin sitten taas aivan oma juttunsa. Eli, ihan järkkyä kinastelemista sisarusten välillä. Alkoi jo olla väsyneitä 9 tunnin ulkona olosta ja menemisestä.

Ada. Tämä häkkyrä meni ihan ympäri.

Ada pääsi vielä näihin alle 8 vuotiaille tarkoitettuihin sähköautoihin.

Tytöt kävivät yläilmoissa polkemassa helikopterilla. Oli kuulema kivaa, vaikka pieni kaveri ei nauttinut ollenkaan.

Ida-Kaisa on kyllä sunnuntai autoilija. Vauhti oli aika rauhallinen.

Kun taas Ada.

Niin nopeasti lähti liikkeelle autolla, että unohti laittaa turvavyön kiinni. Ja valvoja joutui juoksemaan perään sammuttamaan auton. Ja sitten matka jatkui. Vauhti riitti, kun piti koko ajan kaasun pohjassa.

Ja äkkiä autosta pois 2 kierroksen jälkeen. Kypärä kuulema oli erittäin ahdistava.

Hiukan pomppumäessä pomppimassa.

Puuhanallea Ida-Kaisa oli kysellyt koko päivän. Ja arvata saattaa, kun sen näkee yllättäen nurkan takaa pitää alkaa kiljumaan ja huosta äkkiä halaamaan. Pienet Puuhanalle pehmot ostin tytöille. Ja saivatkin ne kotona vasta just ennen nukkumaan menoa.

Ja sitten uimaan ja laskemaan monesta erilaisesta vesiliukumäestä.

Tytöt ovat ylhäällä renkaiden kanssa.

Ida-Kaisa tuli paljon rauhallisemmpin alas kuin Ada. Vaikka kuvasta sitä ei huomaakaan. Ja Ada laski renkaalla ihan väärin.

Tytöt Puuhanallen sateenvarjon alla.

Päivä oli mukava. ISO KIITOS kuuluu ystävälleni, joka kysyi lähdemmekö heidän kanssa. Kun autoon mahtui. Heidän 2 isompaa lasta oli mökillä. Kyllä mielellään menen ja annan tytöille jotain muutakin mukavaa tekemistä, kun vain ne joihin ilman autoa on yleisillä kulkuvälineillä helppo matkustaa. Tuonne olisi multa, Jennalta ja pikku likoilta maksanu matkat ja sisäänpääsyt n. 200€. Siis paljon mun kukkarolle. Kyllä mä annoin hiukan rahaa ystävälleni, joka vastusteluista huolimatta sitten otti rahan vastaan.

Jaahas, nyt alkaa sitten normaalit kotihommat. Pyykkikone jo pyörittänyt koneellisen. Pakko koettaa saada taas tehtyä kaikki ennen puolta päivää. Kun sitten mennään tapaamaan Jennan kummitätiä. Ja huomenna tulee vieraita, kummityttöni vanhempiensa ja veljiensä kanssa.

Meillä on hiljainen juhannus. Tatu on isovanhempiensa mökillä, menee tänään suoraan leiriltä isänsä kanssa. Jenna lähtee kummitätinsä kyydissä tänään poikaystävänsä luokse ja huomenna lähtevä ajamaan hänen isovanhempien mökille. Me vietetään tyttöjen kanssa kaupungissa juhannusta. Ja kenties lauantai aamuna Adaa odottaa pieni synttärikakku. Lahja on jo ostettu viime viikolla ja piilotettu.

HYVÄÄ JUHANNUSTA!!! Muistakaa olla nauttimatta liikaa juomia ja veteen ei saa laiturilta hypätä.