Adalla on keuhkoputkentulehdus.Ollaan sairauslomalla ja tytöllä on antibiootti kuuri ja uusi yskänlääke.Tosin toissa päivänä ja eilen Ada oli mummilla ja vaarilla,kun mulla oli EA1 suoritettavana.Tänään käytiin terkkarilla hakemassa lisää saikkua,kun ei tuo vointi ole muuttunut.Yskä on aivan hirvee,mutta tämäkin tauti on täysin kuumeeton.

Juup,EA1 on nyt suoritettu.Onneksi kesti ainoastaan 2 päivää ja kumpanakin noin 7 tuntia.Koulu alkaa olla nyt käyty,muutama viikko vielä ja sitten harjotteluun.Näyttösuunnitelma on tehty ja opettajalle annettu.ONNEKSI!!! Hiukan hirvittäää jo ajatus näyttöjen suorittamisesta.Mutta kovasti kaikki ovat mua rauhoitelleet,että hyvin ne menee.Katsotaan kuinka mun käy,toivottavasti hyvin.Palveluja kotiin-passi ei mennyt läpi,vaan ensi viikolla on uusinta.Siihen on viikonloppuna luettava ja saatava etätehtävä tehtyä.Siivouskoneidenajokortin sain suoritettua myös.Nyt on lupa virallisesti käyttää: kävellen ohjattavaa yhdistelmäkonetta,höyrypuhdistuslaitetta,hidas kierroksista lattianhoitokonetta ja imuria. Cool Vaatimukset oli kertoa toimintaperiaate,osata nimetä osat ja käyttää siivouskonetta.Lapsetkin saivat oppia,kun toimintaperiaatetta jokaisesta kävin ääneen läpi.

Kuvia on otettu syysloman vietosta,Korkeasaaresta ja Heurekasta.Mutta ne on vielä kamerassa.Pitäisi saada siirrettyä koneelle.Samoin Ida-Kaisan 10-vuotis synttärikuvat.Mutta vielä saa odottaa,nyt ei jaksa taidan olla itse tulossa seuraavaksi kipeäksi.

Ruuan valmistuksen pariin.