Kommentoin Phedran blogissa erääseen sisustu juttuun.Ja yllätys oli,kun olin "voittanut" kommentillani.En ollut ainoa joka sai jonkin palkinnon,mutta kyllä oli mukava ylläri.Ja tänään se ylläri sitten oli postipoika tuonut.

Tällainen tuli ja paikkansa löysi heti keittiöstä.

1273860235_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kaunis kiitos!!!

Sopii hyvin tuohon aika siniseen keittiöön.Ja punaista on muutamassa pienessä jutussa.Itse tehdyt jutut ovat kyllä parhaita,niitä osaa arvostaa,kun tietää mikä homma tekemisessä on ollut.

Täällä on sairasteltu nyt koko viikko.Tänään kävin vielä hakemassa saikkua terkkarilta.Suositteli aloittamaan antiihistamiini kuurin.Jos vaikka olenkin allerginen siitepölylle.Ja jos tää köhä ei oo viikonlopun aikana mennyt ohi,maanantaina lääkäriin uudestaan.Välillä tuntuu ettei henki oikein kulje,tulee yskä "kohtaus" ja alkaa veri maistumaan suussa. *hyi*

Täällä on ollut aivan uskomattoman kaunis ja lämmin päivä.Varjossa oli 22.9 ja auringossa 38 lämmintä.Huomenna jos on tuollainen sää,pesen parvekkeen lattian ja tuolit sekä pöydän.Ja kävästään ostamassa kukat tuonne.Ja tytöt saavat istuttaa herneitä kasvamaan.

Nyt jännäämään tuota lätkämatsia. SUOMI toivottavasti voittaa!