Adalla on torstaista asti ollut lääkekuuri välikorvatulehdukseen,penisiliini ja korvatipat.Yskänlääke ja nenä sumute vielä odottaa apteekissa,huomenna haen ne ja lisää penisiliiniä.Kun tuo 1 pullo ei riittäkään.Onneks on puhelinresepti valmiina odottamassa.

Ida-Kaisa tuli perjantaina HNMKY:n leiriltä ja mukavasti oli popleiri sujunut.Oli vaan niin kovin väsynyt,että itki.Onneks eilen oli jo oma itsensä,kun sai nukkua riittävästi.

Mulla oli eilen aamulla vasen silmä ihan rähmäinen sekä punainen.Ja tuntui koko ajan siltä,ku olisi hiekkaa silmässä.Ida-Kaisa valitteli korvaansa koko päivän,mut ei kuitenkaan ollut itkuinen.Eipä auttanut illal soittaa veljelleni ja pyytää kyyti lastenklinikalle.Onneks mentiin,Ida-Kaisalla välikorvatulehdus ja mulla silmätulehdus.Ida-Kaisa sai antibioottikuurin ja mä silmätipat.

Jennalla on tänään ensimmäisten "pikkastensa" konfirmaatio.Sitten lähtee toisten isosten ja pappien kanssa kierrokselle "pikkasten" koteihin.Siis niille jotka ovat heidät kutsuneet vierailulle.

Tatu lähti eilen isällensä,huomenna on menossa Villinkiin leirille.Torstaina lähtevät mummun ja papan mökille,kun leiriltä tulee.Ida-Kaisa lähtee tiistaina Honkalinnaan,Sipoon saaristoon seurakunnan leirille ja tulee kotiin torstaina.

Mulla on ma-to työharjottelua,sitten vuorossa pitkä viikonloppu.Juhannuksen jälkeen on vielä 3 harjottelu päivää jäljellä.Sitten 2 koulupäivää,josta perjantaina on tentti puhtaanapidosta.Heinäkuun ensimmäinen viikko on lomaa.Saa Adakin olla pois päiväkodista.

Nyt aamupalaa tekemään.

Mukavaa sunnuntaita!