Täällä on tänä vuonna vietetty erittäin stressitöntä joulua. Ei oo haitannut vaikka tiskikone meni rikki, kinkku oli liian kauan uunissa ja perunalaatikot eivät imeltyneet kunnolla. Mutta eiliseen.

Jenna, Tatu ja Ada lähtivät aamupuurolle n. klo 10 mummin ja vaarin luokse. Jonne myös veljeni perhe meni yllärinä. Jäin Ida-Kaisan kanssa kotiin ja vaan löllöilin yövaatteet päällä klo 11 asti. Sitten alkoi puuhaaminen, koska kummipoikani perhe oli tulossa iltapäivällä meille kahville. Ja voi miten ihanaa oli saada aattona vieraita, kun muuten olisin ollut lasten kanssa itekseni. Siis koko päivä meni, ettei kukaan kitissyt ja kiukutellut. Jenna sanoikin mulle jossain vaiheessa: "On kivaa, kun et ole kuin viulun kieli."

Tällaista suklaa aprikoosi täytskäri nautittiin vieraiden kanssa.

Meidän niin kaunis joulukuusi. Ei ole oikea, vaan oikeeta muovia. Ja tuo tähti. <3

Jenna ja Tatu jakoivat paketit.

Lahjoja tuli riittävästi. Kiitos niistä kaikille! Pikku likat saivat uudet kännykät (eikä todellakaan kosketusnäyttö), vaan ihan tavalliset kameralla varustetut. Taisi olla paras lahja kummankin mielestä. Jokainen sai myös rahaa ja muutamat yhteisetkin lahjat tuli mm. Wiille tanssimatto, Showtime lautapeli ja pumpputermari.

Mä sain nuo ihanan väriset patakintaat, silikoni kakkuvuoan, Äiti- mukin ja Saulit. Muki on Jennalta ja Saulit Tatulta. Tuon mukin sisällä on teksti, jonka luettuani kyyneleet valuivat silmistäni. Jenna oli arvannut reaktioni. <3

Näin lukee mukin sisällä:

Olet aina tukenani, kun tarvitsen sinua, tuot iloa ja turvallisuutta elämääni. Sinun seurassasi minun on hyvä olla. Minun pitäisi useammin muistaa sanoa kuinka paljon rakastan ja arvostan sinua. Kiitos siitä, että olet minun äitini.

Täällä on tänään "hiukan" pesty pyykkiä, muuten se vyöryy täältä rappuun. Mutta imurin otan vasta ylihuomenna käyttöön. Tässä on ihan riittävästi puuhaa, kun tiskailee perinteisesti ja viettää vaan aikaa nauttien mm. hyvästä ruuasta.

Nauttikaa joulupäivän illasta!

P.S. Meidän erittäin hyvin kypsynyt n. 7,5 kg:n kinkku on melkein kokonaan syöty. Kaikki lapsetkin ovat tuosta ohi mennessää leikanneet siivun.

Tässä vielä lisäys tälle päivälle. Muutama kuva tuosta meidän pomppivasta karvapallosta. Joka tykkää olla kuusen alla.

Fanny