Oman koneen ollessa perusteellisesti rikki, joudun lainaamaan vuorotellen teinieni koneita. Ja tästähän ne tykkää todella paljon.  Mutta ei voi mitään. Siitä syystä blogin päivittäminen kestää ja kestää ja kestää. Mutta eipä tuo haittaa. 

Maalis- huhtikuun vaihteessa pikku likat olivat leirillä. Ja olivat tykänneet todella paljon. 1.4. kun tulivat kotiin, täällä operoitiin ne "lemmikit" toisen päästä ja toinen poti vatsakipua (oli oksentanut linja-autossa). Lähdin I-K:n kanssa kohti keskustaa, A jätettiin kotiin isojen kanssa, odottelemaan meidän luistelu-esitys seuraa jäähallin eteen. Kummipoikani isosisko tuli meidän kanssa katsomaan Helsingin luistelijoiden Dumbo esitystä. Onneksi saatiin tyttö mukaan, ettei 13€:n lippu mennyt hukkaan. 

Tässä kuvia esityksestä. Laatu on sitä sun tätä, mutta yrittäkääpä ottaa kuvia nopeasti luistelevista tähtösistä. 

Pääsiäinen meni vauhdikkaasti. Pitkäperjantai vaan oltiin ja nautittiin olosta. Kumpikin pikku likka oli oman tukihenkilönsä kanssa puuhastelemassa, A leipomassa suklaakakku oman tukihenkilönsä luona ja I-K omansa kanssa katsomassa RIsto Räppääjä ja viileä Venla elokuvaa. Ja sattuipa sitten hauskasti, että tyttöjen tukihenkilöt tuntevat toisensa.  Lauantaina käytiin vanhempieni luona herkuttelemassa ruualla.  Ja sunnuntaina  8.4. oli pikku likkojen kanssa vuorossa retki Korkeasaareen. Kuinka ollakaan, että pääsiäisenä sinne haluavat mennä. Tästä on muodostunut jo perinne. 

 Tällaisia oksista punottuja otuksia, heinäsirkka tässä kuvassa. 

 Norsupäästäinen. Jos joku haluaa tietää oikean virallisen nimen sen löytää varmaan googlettamalla. Koska tämän pienen otuksen nimi on vaihdettu. 

 Punottu perhonen.

 Tämä kuva on otettu ennen puolta päivää, jolloin karhut vielä nukkuivat tyytyväisinä.

 Pikku likkojen tekemä taikapuutarha.

 Tällainen "teltta" oli rakennettu ja sisälle pääsi katsomaan. Tällaisessa asustelevat mongolit tuolla jossain kaukana. Pikku likkoja ihmetytti suuresti miten tuollaisessa voi asua, koska siellä ei ollut lattiaa ja tuntui todella kylmältä, vaikka olikin seinät ja katto.

  Tämä on otettu iltapäivällä, jolloin karhut olivat jo heränneet tallustelemaan. 

 Pääsiäistä, kun vietettiin oli Korkeasaaressa "Kanala". Tytöt näkivät kuinka kukko ja kana parittelivat.  A oli ihan ihmeissään, mutta I-K isosiskona ja "viisaampana" kertoi, että niin ne tekivät ja sitten tulee niitä pieniä tipuja. 

Pitäisi varmaan päästää T omalle koneelleen. Ja lähteä itse tekemään jotain hyödyllistä. Mutta vielä hetki tuolle pojalle "kärsimystä". Enhän ole ilkeä äiti?! 

Ensi viikolla sitten tämä perhe aloittaa kesän vieton, kun menemme Lintsille. Isot tietää, mutta pikku likat eivät. Mahtaa tulla perjantaista kiva päivä, kun aamulla meinaan kertoa. Ja kahden viikon kuluttua suuntaa pikku likkojen kanssa Lapsi- messuille. Kiitos entiselle naapurille vapareista.  Siis puuhastelu riittää lasten koulutyön, Jennalla tällä hetkellä vielä 2½ vko työssäoppimista leipomossa, sekä mun työssä käynnin lomassa. Meneepähän päivät nopeasti, kun on viikonloppuisinkin tekemistä. 

Mukavaa viikonloppua!