Elikkäs syy mun onnellisuuteen on,että Jenna tapasi tänään isänsä./Ovat tavanneet useasti kesän ja tämän syksyn aikana.) Ja pikkusiskonsa 9v ja 10v sekä tyttöjen äitin.Jenna sai tytöiltä ruusut ja olivat halanneet isosiskoa.Kävivät porukalla syömässä ja nyt Jennakin voi sanoa: "Pappa betalar!" Cool Jenna on tavannut siskonsa viimeksi n. 8 vuotta sitten.Kovasti on odottanut tätä,mutta tuli kuitenkin aivan yllättävän äkkiä.Tytöt ovat aina tienneet,että heillä on isosisko,mutta.... No,asiaan on syynsä.Parempi myöhään,kun ei milloinkaan.

Iskä oli kertonut tytöille,että Jenna opiskelee amiksessa.Ja kysellyt mikähän Jennasta voisi tulla,kun valmistuu.Nuorempi tytöistä oli tuumannut heti: "Ammattilainen!" Musta aikas hitsin hyvin ja oikeassahan hän on.

Ida-Kaisa ja Ada tulivat leiriltä tänään ja heti alkoi meno ja meteli.Oli kuulema kivaa.Yksi poika on kuulema ollut ärsyttävä,mutta kun kuulin miksi,en ihmettele yhtään.3 viikon kuluttua sitten uudestaan lähtevät.Sinä viikonloppuna mulla onkin tekemistä pe ilta ja la koko päivä.Tapahtuma pikkulikkojen koululla,yhteistyössä kodin ja koulun kanssa.Siis vanhempainyhdistys,johon olen kuulunut jo 7 vuotta,järjestää tapahtuman yhdessä opettajien ja oppilaiden vanhempien kanssa.

Huomenna tulee opettaja käymään harjottelupaikassa.JÄNNITTÄÄ niin pirusti!!! Vaikka ei olekaan mitään syytä.

Jaahas,jos hiljalleen kömpisi sänkyyn.