Onpas ollut viikonloppu.

Ida-Kaisa sai eilen äkillisiä kovia vatsa kipuja.Ei pystynyt kävelemään kunnolla,piti kantaa vessaankin.Ja tuli kontaten takaisin olkkariin.Terveyspuhelimeen soitin,kysyäkseni hiukan neuvoa.No,melkein jo arvasin vastauksen,lasten klinikalle välittömästi.Juu,sinne sitten taksilla.Eikä oo muuten taksilla kulkeminen halpaa lystiä.Matkaa on vajaa 14 kilometriä ja matka maksoi 33.10€. Ida-Kaisalta otettiin pissa- ja verikoe.Ja sitten odoteltiin pari tuntia,jonka jälkeen päästiin lääkärille.Lääkäri tutki ja sanoi ettei ole mitään hälyyttävää.Jos suoli ei tyhjene,niin pieni peräruiske apteekista.Onneksi ihanan kummipoikani isä tuli hakemaan meidät ja toi kotiin.KIITOS K!!! Onneksi ei ollut mitään,kuitenkin ehdin jo miettiä kaikkia mahdollisia juttuja.

Huomenna on Ada vietävä terkkarille.Oikeassa isovarpaassa on kynnen alla haava.Joka ei millään meinaa parantua.Aina,kun osuu johonkin,alkaa verta vuotamaan.En koko ajan viitsisi olla laittamassa siihen tuppoa.

Jenna ja Tatu ovat keskiviikosta asti olleet partion suurleirillä Kilke 2010,Evolla. http://www.kilke.fi/  Tulevat torstaina kotiin.

2 viikon kuluttua alkaa lapsilla koulu.ONNEKS!!! Alkaa jo olla hermot kireellä tätä lomailua,tosin mä ja Ada ei olla lomailtu.Ida-Kaisasta alkaa huomaamaan,että tekemisen puute vaivaa.Joka päivä soittaa "miljoona" kertaa mulle ja kun en voi jatkuvasti olla puhelimeen vastaamassa.Lähettää tyttö viestejä,vaikka ei ole mitään asiaa oikeastaan.

Jaahas,nyt kahvin keittoon.Ihan just tulee vieraita,kummipoikani tulee vanhempiensa ja siskojensa kanss kylään.Ja heidän pieni hauvavauva tulee myös.