Sain ultrasta ns. terveen paperit. Elikkäs ei mitään huolta mistään. Olo on erittäin helpottunut. Samalla hieman kummallinen. Useampi viikko jännitystä ja miettimistä. Ja sitten saan kuulla, ettei ultrassa näy mitään pattia. HÄH???!!! No,olen enemmän, kuin tyyväinen. Nyt on sitten viimeisen useamman vuoden aikana kuvattu: pää magneettikuvauksella, poskiontelot  ja polvi röntgenillä ja rinnat ultralla. Eilen sitten nautittiin kääretortulla, kun ei ollut mitään pahaa.

Huomaan kyllä, kuinka tuollainen odottaminen ja jännitys vaikuttaa ja PALJON. Tänään on ollut paljon inspistä tehdä kaikkea. Keittiössä on tullut häärättyä, kaapit on siivottu ja pyyhitty kunnolla, tiskikone pyöräytetty tyhjillään puhdistusaineen kanssa, hella on pesty sisältä ja ulkoa. Siirsin kokonaan pois paikaltaankin, että sain pestyä nuo kaappien seinä hellan mentävästä kolosta. Oli muuten taas sen näköinen, että huh huh. Tuli samalla järjesteltyä kaappeja ja heitettyä tarpeettomia ja huonoja kippoja yms. pois. Nyt taas kelpaa laitella astioita paikoilleen koneesta.

Täällä syyslomaillaan! Jennallakin alkoi tänään vihdoinkin loma. Huomenna menemme käymään Fazerilla. Kivaa päästä käymään taas siellä.