Täällä on vietetty syksyisiä sadepäiviä. Tänään tullut vettä oikein kunnolla. Hiukan väsyttää,mutta siihen on syynä viikonlopun työntäyteiset päivät. Iskän synttärit.

Tässä on kuvia iskän 65-vuotis synttäreistä.Jotka vietettiin eilen kerhohuoneella.

Muutama kuva pöydistä,siis kaikista 3. Mun ajatus ja Jennan toteutus.Kukaan ei varmaan arvaa koristeluista ja tarjoilujen väreistä kuinka tärkeä luonto on iskälleni.Se näkyy oikeastaan kaikessa.

Kirjahyllyssäkin oli koristeet.

Kalavoikkarikakku

Kalkkunavoikkarikakku

Kinkkuvoikkarikakku ja taustalla pullat.

Herrasväenleivät,Brysselin keksit,lusikkaleivät ja muffinit.

Täytekakku sivusta,jossa uiskentelee kaloja.

Iskälle tärkeitä asioita: työkalut ja laudan pätkät,onki ja pappatunturi.

<3 iskä <3

Kinkkuvoikkarikakku,tämä tuli meille kokonaisena.

Jenna nappasi minusta aamulla muutaman kuvan kun kuorrutin täytekakkua. Hieno huivini on puhdas "puklurätti",joka oli suojaamassa laatikossa skumppalaseja kuljetuksen aikana.Unohdin ottaa huivin kotoa mukaan.Tosi edustavia kuvia.

Just ennen vieraiden tuloa vaihdoin vaatteet ja laitoin hiukset.Tuo ei siis ollut juhlalookki.

Pidikkeet tarjoiluastioiden viereen,että vieraille selviää mitä ottavat.

Tämä kuva perhosesta on eräänä aamuna otettu meidän kylppäristä.

Naapurissa valmistui keittiöremppa viimein.Yläkerrasta oli tullut vedet.Remppa kesti kaikkiaan 3 kk:tta.Vein tällaisen pienen muffinikortin kun piipahdin kahvilla.

Sain inspiksen siivota kunnolla.Nyt on lattiat pesty ja puhtaat matot laitettu paikoilleen.Ihan outoa taas,kun koko kesänä ei mattoja ole ollut.Hieman kotoisampaa.Saatiin yhdeltä ystävä perheeltä "uusi" pöytä ja tuolit olohuoneeseen,kun ostivat uuden.Oon n. 17 vuotta haaveillut ruokapöydästä olohuoneeseen ja vihdoin se toteutui.Nyt on valkoinen soikeapöytä jatkopalalla ja 6 korkeaselkäisellä tuolilla. IHANAA!!!

Nyt laittamaan pyykit kuivumaan.