Täällä massu täynnä aurinkosoppaa,siis kasvissosekeittoa ja jälkkäriksi appelsiini- ja maitokiisseliä. Kieli ulkona Tatu ei kylläkään tuosta keitosta pidä,mutta illasta jäi riisipuuroa.Joka upposi erittäin hyvin pienellä kaneli-sokerikuorrutuksella,maidon kera.

Eilen piipahdin kaverini,Kaisan ja hänen pienen IHANAN Inka-tyttären (4½kk) kanssa kahvilla ja Prismassa.Kaisan lapsille Inkalle ja Akulle 4v lupasin tehdä villasukat.No,Inkan sukat on päättelyä vaille valmiit.Ja Akun sukan varret tulee tänään valmiiksi.

Ai niin.... Ida-Kaisa ja Ada saivat jätesäkillisen vaatteita kaverini tytöltä.Meteli oli,kuin jouluaattona.Niiiiiiiiiin paljon ihanuuksia säkistä paljastui.Ei mitään hörhelövaatteita,vaan ihan tavallisia,mutta niin ihanan pehmeitä.Siis ei saumat hierrä ja kutisevat laput on kuluneet pehmeiksi.Ja samaisen kaverini pojan vaatteet menivät tämän välietapin kautta kummipojalleni.Täällä siis harrastetaan kierrätystä kaveripiirissä.Meiltä vastaavasti lähti iso Ikean kassillinen kaverin pojalle vaatetta.Kaverini tyttö,saman ikäinen kuin Ida-Kaisa,sanoi että tuli vaatehuoneesta tosi siisti.

Nyt tarttee lähtee pyykkiä ripustamaan.