Täällä taas sairastellaan,mulla on flunssa ja Ida-Kaisalla korvatulehdus.

Kiitos ihanan veljeni ja hänen vaimonsa,että käyttivät Ida-Kaisan lasten klinikalla.Oikeassa korvassa tulehdus ja vasemmassa alkava.Mutta nyt on lääkkeet,antibiootti ja kipulääke.Tosin tuo neiti kun ei niin kauhean helposti suostu ottamaan lääkkeitä.No,enon ja tädin läsnä ollessa otti hyvin kummatkin.Mutta katsotaan miten käy illalla.Ei ollut kovin yhteistyöhaluinen sairaalassa,oli huutanut ja pistänyt hanttiin.Näkivätpä etten vaan ihan lämpimikseni puhu tuosta hankalasta tapauksesta.

Täällä vielä pyykkäillään perjantaisia petivaatteita.Ja tuota tavallista pyykkiä on vielä lisäks,kun 2 vanhimmaista tuli partioretkeltä.No,onneks mahtuu kuivumaan.

Huomenna on taas arki.Viikonloppu mennyt nopeasti.

Eilinen meni kummipoikani/Ida-Kaisan kummitädin luona.Tein taikataikinaa ja niistä sitten leivottiin muratinlehtiä.Ja 3v kummipoikani innostui leipomaan "pipareita".Äitinsä oli mielissään,kun nyt saa kortteja tehtyä.Ja voipi olla että joulupukki tuo minullekin jotain itsetehtyä.Sellaista kun hiukan rivien välistä ymmärsin.Tehtiin kummipoikani siskoille Barbeille ja nukkekotiin herkkuja,eikä ruisleipiä yms. unohdettu.Aika meni nopeasti kun oli jotain tekemistä.Ja tytöt saivat leikkiä,ilman kiirettä.

Nyt pyykkien kimppuun.